|
کد مطلب: 183328
چگونه با امام حسين(ع) محشور شويم
تاریخ انتشار : 1394/07/30 10:28:36 نمایش : 2115
اگر کسي ميخواهد با سيدالشهدا(ع) محشور شود بايد از زندگياش مراقبت کند؛ ما نميتوانيم «نبي» بشويم اما ميتوانيم جزو صديقين، شهدا و صالحين شويم. شهدا نه به معناي شهيد راه خدا، اين شهدا يعني شاهدان.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، با فرارسيدن مناسبتهاي مذهبي، وقايع و حوادثي که ريشه در دين مبين اسلام دارند سؤالات فراواني به ذهن عموم شيعيان و دوستداران ساحت مقدس اهل بيت عليهمالسلام خطور ميکند.
آيتالله محمدعلي جاودان از اساتيد اخلاق به برخي از اين پرسشها پاسخ داده است:
* آيا ماه محرم قبل از واقعه عاشورا ماه حزن بوده است؟
دهه اول محرم، دهه عزاي حضرت حسين عليهالسلام است و اين زمان را ائمه اطهار عليهمالسلام مشخص نمودهاند و خود نيز در همين زمان عزاداري کردهاند. در کتاب مفاتيحالجنان اين روايت از حضرت رضا(ع) نقل شده است که حضرت ميفرمود: چون ماه محرم داخل ميشد پدر مرا کسي خندان نميديد و اندوه و حزن پيوسته بر او غالب ميشد تا روز دهم. چون روز عاشورا ميرسيد آن روز، روز مصيبت و حزن و گريه او بود و ميفرمود امروز، روزي است که حضرت حسين(ع) شهيد شده است.
* صحيحترين مقتل حضرت اباعبدالله الحسين(ع) که امروز در دسترس ما است، کدام مقتل است؟
يکي از صحيحترين مقاتلي که اکنون در دست ما است کتاب «نفس المهموم» تأليف شيخ عباس قمي(ره) و با ترجمه آيتالله شعراني است.
* چگونه در آخرت با امام حسين(ع) محشور شويم؟
اگر کسي ميخواهد با سيدالشهدا(ع) محشور شود بايد از زندگياش مراقبت کند؛ ما نميتوانيم «نبي» بشويم اما ميتوانيم جزو صديقين، شهدا و صالحين شويم. شهدا نه به معناي شهيد راه خدا، اين شهدا يعني شاهدان.
درباره پيامبر وامامان عليهمالسلام قرآن کريم ميفرمايد: شما هر عملي که ميخواهيد انجام دهيد، فکر نکنيد که اين عملتان تمام ميشود بلکه اين عمل شما را خداوند، رسول اکرم(ص) و مؤمنان ميبينند.
در رسالههاي علما آمده است که جزو بهترين راههاي تقرب به خدا عزاداري امام حسين عليهالسلام است؛ اگر اين عزاداريهاي ما قبول شود ذخيره بزرگي براي آخرتمان است. اگر خداوند را اطاعت کنيد با انبيا، صديقين و شهدا و صالحين محشور ميشويد.
اينها در آخرت دوستان شما ميشوند. اگر معصيت کنيم اين بزرگان ما را دوست ندارند و ما از چشمشان ميافتيم.
* آيا تصاويري که منسوب به اهل بيت (ع) صحت دارند؟
همه عکسهاي منسوب، فقط منسوب هستند و هيچگونه اطميناني به صحت آنها وجود ندارد.
* آيا مکانهاي که اکنون به عنوان قتلگاه، خيمهگاه و ساير مقامات ساخته شدهاند، واقعاً صحيحاند؟
شايد مکان قتلگاه، با واقعيت نسبتي داشته باشد، اما مورخان در مورد خيمهگاه اختلاف دارند. برخي مکان فعلي خيمهگاه را صحيح و طبق واقع ميدانند و برخي معتقدند که محل کنوني، صرفاً نمادين است و هيچ دليلي بر صحت آن وجود ندارد. در مورد ساير مقامات نيز گفته ميشود نمادي از واقعيت گمشده در تاريخ هستند؛ البته صرفِ نسبتي که با آن واقعيات دارند مورد احترامند.
مرجع : خبرگزاري فارس
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|